funda protectora matalàs

La prevenció és la millor protecció contra les xinxes

Per prevenir l’aparició de les indesitjables xinxes, la millor solució és optar pel nostre protocol de control regular que garanteix l’absència de xinxes sempre i quan se segueixin les nostres indicacions.

  • Auditories periòdiques amb ceritificació de garantia d’absència de plaga.

  • Cursos per aprendre a detectar des de bon inici  la presència de xinxes.

  • Fundes de matalàs per a protegir i eliminar les xinxes de l’interior.

  • Gossos especialment ensinistrats en la detecció de xinxes.

Actuem amb discreció i professionalitat

Estudiem cada cas amb precisió per escollir el millor tractament. Tenim un equip humà altament qualificat, un equip tecnològic amb les últimes innovacions i un equip animal amb gossos ensinistrats per a la detecció de xinxes.

Preguntes freqüents

xinxa de llit

Les plagues de xinxes generen inquietud en aquells qui les pateixen, per això és útil consultar les preguntes més habituals amb experts.

Les xinxes són ja considerades com la plaga més emergent que hi ha en l’actualitat, per la qual cosa es requereix un grau de preparació i professionalitat encara més elevat. Tal com un metge de família deriva a l’especialista quan és necessari, nosaltres rebem les peticions concretes de problemes amb xinxes. Solochinches.com és la primera empresa a Espanya en especialitzar-se només en xinxes, fet que permet una solució personalitzada.

Són petits insectes ovalats, d’un color vermell rovellat o caoba d’uns 5 mil·límetres en el seu estat adult, i d’uns 1’5 en el seu estat nimfa. Les trobem, de manera generalitzada en un 80% al matalàs del llit, provocant picadures cutànies.
Sí, a solochinches.com treballem amb la bandera de la discreció. Ningú no sabrà que venim a eliminar una plaga, ni per la nostra vestimenta, ni per les nostres eines, ni per la nostra actitud. Garantim una absoluta discreció en tots els nostres professionals.
La nostra garantia és de fins a 6 mesos, sempre i quan es respectin i segueixin de manera adequada les indicacions que els nostres experts faciliten en el moment de l’eliminació de la infectació.
La nostra resposta és immediata des de l’avís. En 24 hores garantim la presència d’algun dels nostres experts per analitzar la situació i buscar el tractament idoni per cada cas, entorn i circumstància.

L’afinat olfacte dels nostres amics canins, fa que la detecció de xinxes es converteixi en un procés ràpid i eficaç quan comptem amb ells. Els gossos són un gran aliat per l’efectivitat que demostren en el seu acte rastrejador.

Si vostès tenen dubtes sobre la presència de xinxes, o li han efectuat algun tipus de tractament i vol verificar l’efectivitat dels mateixos amb un informe objectiu, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. També si vostè és propietari o gerent d’una empresa de plagues, pot beneficiar-se dels nostres gossos especialistes.
Sí, sens dubte. A solochinches.com estem especialitzats en realitzar desinfestacions en establiments turístics, com hotels o apartaments, en residències geriàtriques, navilieres, o també en qualsevol habitatge privat que ho requereixi.
Els nostres experts analitzaran cada detall i circumstància del cas que ens presentin, i en funció del seu anàlisi, es dispondrà la millor solució amb tractaments que poden anar des de biocides, fins a tractaments ecològics de fred i calor.
L’ideal és la prevenció amb revisions periòdiques dels nostres experts. També oferim formació per a personal d’empresa perquè puguin detectar possibles casos de xinxes.
S’ha demostrat que les fundes protectores de matalàs són una bona eina per eliminar les xinxes i per evitar les seves mossegades. Des de solochinces.com en tenim per a cada mesura de matalàs.

La resposta és no, cada dia ens trobem nous casos d’infectació de xinxes en habitatges on es cuida de manera especial la higiene. El problema és la globalització, que ha generat un moviment anòmal de persones d’un indret a l’altre que molts cops, sense saber-ho, són portadores de xinxes en el seu equipatge.

Si tens algun dubte, si us plau, contacta’ns

Contacta’ns ara!

Som Experts en Xinxes

xinxa de llit

El nostre Objectiu és l’Eliminació completa i a llarg termini de la infestació de xinxes, per això comptem amb el millor equip humà, tecnològic i animal, amb gossos completament ensinistrats per detectar plagues de xinxes.

Els Nostres Serveis contra les Xinxes

Resposta immediata en 24 hores

xinxa de llit

Consulta el teu cas amb nosaltres, t’escoltem i posem a la teva DISPOSICIÓ tot el nostre coneixement i experiència en el camp de les xinxes, per TROBAR la Millor Solució.

Contacta’ns