equip exterminació per fred

Tractaments professionals innovadors

Estudiant cada cas, apliquem la millor solució, des de tractaments químics (ràpids i eficaços) fins a tractaments ecològics d’aplicació de fred (-70º) i calor (140º) que són altament respectuosos, tant amb el medi ambient, com amb tot el material que pugui haver-hi en el lloc d’aplicació del tractament, ja siguin mobles, electrodomèstics, quadres, roba, etc.

  • Tractaments amb biocides per a infestacions greus de xinxes.

  • Tractament ecològic amb aplicació de calor

  • Tractament per aplicació de fred, Mètode Cryonite, novedós i efectiu.

mètode cryonite

Mètode QUÍMIC

SISTEMA PLAGUICIDES
Els mètodes amb productes químics amb el sistema per plaguicides, són altament eficaços, requereixen tècnics altament qualificats (també amb formació continuada) i productes autoritzats per la Direcció General de Salut Pública del Ministeri de Sanitat i Consum. Per certificar cada acció duta a terme, posem a disposició del client, tota la Documentació amb un llibre de registres amb la planificació, protocols, certificats, informes d’auditoria i inspecció.

Mètode per FRED

SISTEMA CRYONITE
Som pioners en la importació d’aquest mètode innovador i revolucionari d’exterminació per fred. El mètode CRYONITE no conté químics, això fa que s’evitin possibles al·lèrgies o reaccions indesitjades. A més, amb aquest mètodo poc agressiu, però altament eficaç amb les xinxes, no es fan malbé equips elèctrics, pells, quadres, etc. És un producte innovador que està gaudint d’un gran èxit d’acollida pel seu baix impacte, la seva netedat, i la seva demostrada eficàcia. Pregunta’ns per ell i t’ho explicarem tot.

exterminació xinxes per fred
exterminació de xinxes per calor

Mètode per CALOR

SISTEMA VAPOR SEC
Les temperatures altes generen un hàbitat inhòspit per les xinxes. Es requereixen equips especials i experiència professional contrastada per aplicar aquests mètodes. D’una banda, podem optar per CALOR SECA, que a partir de 50ºC es mostra altament eficaç, permet penetrar en esquerdes i acabar amb rapidesa amb la plaga. De l’altra, el VAPOR, que requereix més esforç, temps i temperatures més altes, entre 70º i 80º. El VAPOR, de totes maneres, és el mètode més important per gestió de control de xinxes en matalassos, catifes, somiers i mobles entapissats.

Preguntes freqüents

xinxa de llit

Les plagues de xinxes generen inquietud en aquells qui les pateixen, per això és útil consultar les preguntes més habituals amb experts.

Les xinxes són ja considerades com la plaga més emergent que hi ha en l’actualitat, per la qual cosa es requereix un grau de preparació i professionalitat encara més elevat. Tal com un metge de família deriva a l’especialista quan és necessari, nosaltres rebem les peticions concretes de problemes amb xinxes. Solochinches.com és la primera empresa a Espanya en especialitzar-se només en xinxes, fet que permet una solució personalitzada.

Són petits insectes ovalats, d’un color vermell rovellat o caoba d’uns 5 mil·límetres en el seu estat adult, i d’uns 1’5 en el seu estat nimfa. Les trobem, de manera generalitzada en un 80% al matalàs del llit, provocant picadures cutànies.
Sí, a solochinches.com treballem amb la bandera de la discreció. Ningú no sabrà que venim a eliminar una plaga, ni per la nostra vestimenta, ni per les nostres eines, ni per la nostra actitud. Garantim una absoluta discreció en tots els nostres professionals.
La nostra garantia és de fins a 6 mesos, sempre i quan es respectin i segueixin de manera adequada les indicacions que els nostres experts faciliten en el moment de l’eliminació de la infectació.
La nostra resposta és immediata des de l’avís. En 24 hores garantim la presència d’algun dels nostres experts per analitzar la situació i buscar el tractament idoni per cada cas, entorn i circumstància.

L’afinat olfacte dels nostres amics canins, fa que la detecció de xinxes es converteixi en un procés ràpid i eficaç quan comptem amb ells. Els gossos són un gran aliat per l’efectivitat que demostren en el seu acte rastrejador.

Si vostès tenen dubtes sobre la presència de xinxes, o li han efectuat algun tipus de tractament i vol verificar l’efectivitat dels mateixos amb un informe objectiu, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. També si vostè és propietari o gerent d’una empresa de plagues, pot beneficiar-se dels nostres gossos especialistes.
Sí, sens dubte. A solochinches.com estem especialitzats en realitzar desinfestacions en establiments turístics, com hotels o apartaments, en residències geriàtriques, navilieres, o també en qualsevol habitatge privat que ho requereixi.
Els nostres experts analitzaran cada detall i circumstància del cas que ens presentin, i en funció del seu anàlisi, es dispondrà la millor solució amb tractaments que poden anar des de biocides, fins a tractaments ecològics de fred i calor.
L’ideal és la prevenció amb revisions periòdiques dels nostres experts. També oferim formació per a personal d’empresa perquè puguin detectar possibles casos de xinxes.
S’ha demostrat que les fundes protectores de matalàs són una bona eina per eliminar les xinxes i per evitar les seves mossegades. Des de solochinces.com en tenim per a cada mesura de matalàs.

La resposta és no, cada dia ens trobem nous casos d’infectació de xinxes en habitatges on es cuida de manera especial la higiene. El problema és la globalització, que ha generat un moviment anòmal de persones d’un indret a l’altre que molts cops, sense saber-ho, són portadores de xinxes en el seu equipatge.

Si tens algun dubte, sisplau, contacta’ns

Contacta’ns ara!

Som Experts en Xinxes

xinxa de llit

El nostre Objectiu és l’Eliminació completa i a llarg termini de la infestació de xinxes, per això comptem amb el millor equip humà, tecnològic i animal, amb gossos completament ensinistrats per detectar plagues de xinxes.

Els Nostres Serveis contra les Xinxes

Resposta immediata en 24 hores

xinxa de llit

Consulta el teu cas amb nosaltres, t’escoltem i posem a la teva DISPOSICIÓ tot el nostre coneixement i experiència en el camp de les xinxes, per TROBAR la Millor Solució.

Contacta’ns